Over mij

De reis van een passievolle transformatie

Van kantoorbaan naar het transformeren van de body and mind, mijn reis naar het oprichten van BodyTransforma is er een van passie en toewijding. Ik geloof in de kracht van aanraking en holistische behandelingen. Al snel besloot ik de opleiding tot vitaliteitscoach te volgen, om kennis en vaardigheden te vergroten op het gebied van psychologie, voeding en beweging. Als iemand die zelf heeft ervaren hoe het is om te transformeren, ben ik vastberaden om anderen te helpen hun eigen transformatie te bereiken.

Naarmate mijn passie voor het helpen van anderen groeide, begon ik me te verdiepen in de post-operatieve zorg en verschillende sculptingtechnieken. Ik heb me ook bekwaamd in deep tissue massage, cuppingtechnieken en mayo-fascia release massages.

Sinds kort richt ik me ook op bariatrische klanten. Ik begrijp de uitdagingen en onzekerheden die gepaard gaan met het ondergaan van een dergelijke operatie en ik ben toegewijd om mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen.

Bij BodyTransforma bieden we een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder post-operatieve nazorg, bodycontouring door middel van verschillende sculptingtechnieken en holistische massages zoals cupping en fascia-release. 

We geloven in het belang van het aanpakken van het lichaam als één geheel en bieden daarom ook voedings- en levensstijladvies aan.

Onze missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin onze cliënten kunnen werken aan het creëren van een gezondere, gelukkigere versie van zichzelf. We zijn er trots op dat we onze cliënten kunnen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke transformaties en kijken er naar uit om nog meer mensen te ondersteunen op hun reis naar wellness.

“Ik geloof in de natuurlijke kracht van verbinding met het lichaam en geest. Dat Spirituele en dat medische weet je wel ;)”

Onze visie

Met Passie & toeweiding

Onze missie is om mensen te helpen hun lichaam en geest in balans te brengen en een gezonde levensstijl te omarmen. We geloven dat ieder individu uniek is en daarom hanteren we een persoonlijke aanpak bij onze dienstverlening. We willen onze cliënten inspireren en begeleiden om hun eigen transformatie te bereiken, met behulp van onze deskundigheid en toewijding.

Persoonlijke Aanpak

Bij BodyTransforma geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met de unieke behoeften en doelen van onze cliënten. We bieden op maat gemaakte behandelingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. We willen onze cliënten het gevoel geven dat ze worden gehoord, begrepen en gesteund op hun reis naar wellness.

 

Nourishing

Bij BodyTransforma willen we niet alleen de buitenkant van het lichaam transformeren, maar ook de binnenkant voeden. We bieden voedings- en levensstijladvies aan om onze cliënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en te behouden. We geloven dat een holistische aanpak van wellness cruciaal is voor het bereiken van een optimale gezondheid en welzijn, en we streven ernaar om onze cliënten hierbij te ondersteunen.

Besteed aandacht  aan je zelf.

BodyTransforma

Behandelingen

Prijzen

Over Ons

Contact

Algemene Voorwaarden

Contact

KvK: 85729248 

whatsapp +31 (0) 6 38610275

Info@bodytransforma.nl

Copyright © 2024 | BodyTransforma | Alle rechten voorbehouden