After lipo Massage

Bij BodyTransforma draait alles om het verbeteren van uw lichaam en geest door middel van gespecialiseerde massage behandelingen met een holistische benadering.

After Lipo Massage

Na een liposuctie is het belangrijk om uw lichaam te helpen herstellen en het gewenste resultaat te bereiken. Onze After Lipo Massage kuur bestaat uit verschillende fases, waarbij we gebruik maken van lymfedrainage in de eerste fase om zwellingen te verminderen en de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.

In de tweede en/of derde fase passen we body contouring toe met bindweefselmassage, vacuumtherapie en speciale apparaten om uw lichaam te vormen en te verstrakken. Met deze kuur kunt u sneller herstellen en genieten van een optimaal resultaat van uw liposuctie.

Bodytransforma kiest voor een holistische benadering bij post-operatieve behandelingen, omdat deze aanpak gericht is op het ondersteunen van het hele lichaam en niet alleen op de specifieke gebieden die behandeld zijn. Holistische behandelingen richten zich op het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon door rekening te houden met hun fysieke, emotionele en mentale behoeften.

Duur: 60 min
1 sessie: €70,-
Pakket van 10 sessies: €650 (€50,- korting)
Frequentie: Afhankelijk van de ingreep

After Lipo Voordelen 

Verbetert de bloed- en lymfecirculatie

After lipo massage kan helpen de bloed- en lymfestroom te verbeteren, waardoor het lichaam sneller kan herstellen na een liposuctie. Door de bloedcirculatie te verbeteren, kan het lichaam voedingsstoffen en zuurstof beter opnemen en afvalstoffen efficiënter afvoeren.

Vermindert zwelling en blauwe plekken

Na een liposuctie kan het lichaam zwelling en blauwe plekken ervaren als gevolg van de operatie. After lipo massage kan helpen deze symptomen te verminderen door de afvoer van vocht te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit kan bijdragen aan een snellere genezing en een comfortabelere postoperatieve ervaring.

Verhoogt ontspanning en stressvermindering

Bodytransforma kiest voor een holistische benadering.  Dit kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn en kan ook helpen om eventuele spanning en stress die gepaard gaat met de liposuctie te verminderen. Het kan ook bijdragen aan een betere nachtrust en een sneller herstel.

BodyTransforma

Behandelingen

Prijzen

Over Ons

Contact

Algemene Voorwaarden

Contact

KvK: 85729248 

whatsapp +31 (0) 6 38610275

Info@bodytransforma.nl

Copyright © 2024 | BodyTransforma | Alle rechten voorbehouden