Behandelingen

“Bodycontouring gaat verder dan alleen het veranderen van je uiterlijk – het is een transformatie die het beste uit jou naar boven haalt, zowel van binnen als van buiten.”

After Lipo massage

Maximaliseer uw resultaten en versnel het herstelproces met onze effectieve After Lipo massage. Ervaar de voordelen van een gladde en strakke huid.

Body contouring

Ontdek onze body contouring behandeling en verlies centimeters zonder operatie. Krijg de slanke lichaamscontouren waar u altijd al van gedroomd hebt.

Fascia Release Therapy

Fascia release therapie is een diepgaande behandeling die gericht is op het verminderen van pijn en het verbeteren van de mobiliteit van uw spieren en gewrichten. 

Anti cellulites treatment

Zeg vaarwel tegen cellulite en hallo tegen een strakkere, gladdere huid met onze anti-cellulite behandeling. Voel u zekerder en mooier in uw eigen lichaam

Face & Buccal massage

Face en Buccal massage zijn effectief voor het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedcirculatie en het ontspannen van de gezichtsspieren. Ze kunnen ook helpen bij het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Postnatale massages

Postnatale massage kan helpen bij het verminderen van pijn en spanning in het lichaam na de bevalling. Andere voordelen zijn het bevorderen van een sneller herstel, het verminderen van zwelling en littekens, en het verminderen van bekkenpijn.

Deep belly massages

Ben je moe van de constante strijd met spijsverteringsproblemen en hormonale onevenwichtigheden? Bij Bodytransforma begrijpen we hoe frustrerend dit kan zijn. Gelukkig bieden we nu Deep Belly Massage aan, een behandeling die gericht is op het verbeteren van de gezondheid van de baarmoeder en het verlichten van PMS en menstruatiepijn. Laat ons je helpen om weer in balans te komen en je leven weer in eigen hand te nemen.

BodyTransforma

Behandelingen

Prijzen

Over Ons

Contact

Algemene Voorwaarden

Contact

KvK: 85729248 

whatsapp +31 (0) 6 38610275

Info@bodytransforma.nl

Copyright © 2024 | BodyTransforma | Alle rechten voorbehouden