Deep Belly Massage

Bij BodyTransforma draait alles om het verbeteren van uw lichaam en geest door middel van holistische massage behandelingen.

Deep Belly Massage

Onze deep belly massage is niet alleen gericht op het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het verminderen van spanning in de buik, maar kan ook bijdragen aan een gezonde baarmoeder. Door middel van zachte en diepe massagetechnieken wordt de bloedcirculatie in het gebied gestimuleerd, wat kan helpen bij het verminderen van pijn en spanning in de baarmoeder.

Bovendien heeft onze deep belly massage een holistische benadering, wat betekent dat we het lichaam als een geheel beschouwen. Dit houdt in dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook kijken naar de onderliggende oorzaken van eventuele klachten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook werken aan het verminderen van stress en spanning in het lichaam, wat belangrijk is voor een gezonde baarmoeder en algehele gezondheid. Kom langs voor een behandeling op maat en ervaar de holistische voordelen van onze deep belly massage voor een gezonde buik, spijsvertering en voortplantingssysteem.

Duur: 30 min
1 sessie: €45
Pakket 6 sessies: €250,- (€30,- korting)

BodyTransforma

Behandelingen

Prijzen

Over Ons

Contact

Algemene Voorwaarden

Contact

KvK: 85729248 

whatsapp +31 (0) 6 38610275

Info@bodytransforma.nl

Copyright © 2024 | BodyTransforma | Alle rechten voorbehouden