Body Contouring

Bij BodyTransforma draait alles om het verbeteren van uw lichaam en geest door middel van massage behandelingen met een holistische benadering.

Body Contouring

Body Contouring is een non-chirurgische behandeling die gericht is op het vormen en verstrakken van uw lichaam. Onze behandelingen zijn ontworpen om uw probleemgebieden aan te pakken en uw natuurlijke lichaamsvorm te verbeteren. U kunt hiermee 3 tot zelfs 10 cm verliezen aan buikvet. We maken gebruik van innovatieve hands-on technieken zoals bindweefselmassage, vacuumtherapie, maderotherapie en specifieke apparaten om uw lichaam te vormen en te verstrakken. Of u nu een buikje wilt verminderen, uw dijen wilt verfijnen of uw armen wilt verstevigen, wij hebben de oplossing voor u. Ontdek onze body contouring behandelingen en laat ons u helpen om uw droomlichaam te bereiken.

Duur: 60 min
1 sessie: €120

Pakket van 6 sessie : €605
Frequentie: 1 tot 2 x in de week

Gezonde levensstijl

Het is belangrijk om te benadrukken dat bewegen en gezond eten de resultaten van uw body contouring behandeling kunnen verbeteren. Hoewel onze behandelingen gericht zijn op het vormen en verstrakken van uw lichaam, kan een gezonde levensstijl bijdragen aan het behoud van uw resultaten op lange termijn. Door regelmatig te bewegen en gezonde voeding te eten, kunt u uw lichaam helpen om vet te verbranden en spiermassa op te bouwen, wat kan bijdragen aan een slanker en strakker figuur. Wij adviseren u dan ook om gezonde gewoonten te integreren in uw dagelijkse routine om optimaal te profiteren van de voordelen van onze body contouring behandelingen.

Voedingsplan 

Bij Bodytransforma begrijpen we dat een effectieve body contouring behandeling niet alleen gaat om de behandeling, maar ook ondersteuning. Een belangrijk aspect is het zorgen voor een uitgebalanceerd voedingsplan en een gezonde levensstijl om te zorgen voor een optimaal blijvend resultaat.

Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een op maat gemaakt voedingsplan te laten samenstellen dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelstellingen. 

BodyTransforma

Behandelingen

Prijzen

Over Ons

Contact

Algemene Voorwaarden

Contact

KvK: 85729248 

whatsapp +31 (0) 6 38610275

Info@bodytransforma.nl

Copyright © 2024 | BodyTransforma | Alle rechten voorbehouden